vineri, 7 mai 2010

Post Scriptum Maraton Moieciu

Au mai aparut cateva poze de la maraton:



Hop, hop:



Iar M. era deja in fata:



Si preferata mea:

Cei 3 care au speriat Moieciul: Sinziana, Marius si Cata



Poate amintirea care ramane cea mai pregnanta dupa un asemenea eveniment, e cea a clipelor petrecute cu prietenii.

3 comentarii:

  1. In primele doua zile aveam tentativa sa ma misc dar nu eram decat o replica al celui de la 99 de ani din viitor...Durea cumplit fiecare pas si reinvatam sa pasesc.Noaptea vorbeam in somn dar ziua tanjeam asa de tare dupa ideea de PRIETENIE.Daca regret ceva este ca nu am mers in ritmul vostru si eram la o azvarlitura de bat...Povestile de seara si amintirile cu cei de pe creste te fac sa vrei sa alergi ORIUNDE...in locurile lor ori locurile tale chiar si cu gandul...avand tendinta sa le daruiesti clipe trecute dar mereu chemate!
    Va multumesc pentru o seara de poveste si un taifas dar tot raman dator cu o odaie si un foc in inima muntilor pazita de spiridusi si legende.....Cu drag, Cata

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata, tu nu erai de mers in ritmul nostru. Stim prea bine ca poti mult!
    Desi eram entuziasmati weekendul asta de ideea de a merge la munte, din punctul meu de vedere a fost un esec iesirea, pentru ca nu m-am refacut complet si muscular sper sa nu fi stricat ceva. Asa ca e mai bine sa alergam cu gandul deocamadata.
    Ne asteapta alergari pe viitor, probabil si la 7500. Ce zici? Te "coafeaza" un traseu de anduranta?

    RăspundețiȘtergere
  3. O seara buna!
    Nici nu stii ce bine ma simt sa aud vesti de la oameni de munte dar mai presus oameni de suflet.Ma magulesti cu aprecierea dar poate faceam impreuna un timp care sa te aduca pe o buturuga de la premiere!!!Si sijcer vorbind te uita la timpul tau scos si mai adauga nebunia de a alerga cu sufletul si ochii deschisi!!!
    Nu conteaza....fiecare avem cate o buturuga in gand....Azi am alergat iar la apus fara oprire 13 km pe nisip si mi-am lasat hainele pe tarm pe la ora 19 si m-am scaldat singur in marea oglinda si atat de transparenta...Dupa atata efort este o placere sa innoti pana te lasa bratele si sa te intorci cu soarele in ochi!!!! M-am balacit si pentru cei de departe!
    Cu siguranta ma bate gandul pentru 7500 si deja estimez un timp de 9 minte pe km ca sa facem fata la cele 2 zile de alergat.HAI SA RUPEM LIMITELE!!!!Cu drag,Cata

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.