joi, 4 februarie 2010

Competitii 2010

Anul acesta se pare ca avem o paleta mai larga de competitii de alergare la care sa participam

- 1 mai, EcoMarathon, la Moeciu.
- 16 mai, maraton între Sighişoara şi Mediaş. Alergare pe şosea.
- 5 iunie, semi-maratonul Tuşnad. Cursă tot pe şosea, de 23 km, dar pe un traseu ce urcă mereu
- MPC, ca de obicei in toamna

10 comentarii:

  1. Multumesc de vestea cu maratonul de 1 mai! Asa voi alerga mai cu viata pe langa valuri! Aseara dupa ce am citit am plecat in noapte sa alerg pe plaje.Intamplator ori nu am dat peste un pescarus inghetat si haituit de caini.L-am salvat si am alergat cu el in palme ca si cand era pui de uliu pornit la vanatoare.Se mai impotrivea cu ciocul dar era si el uimit de alergarea cu gand de maraton si marea vazuta fara sa dea din aripi....O SEARA BUNA!
    Cata

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru antrenament, Catalin!

    Abia astept competitia de pe 1 mai, pentru ca MPC-singurul maraton montan- era cam singurul eveniment de acest gen si totodata cam indepartat.

    Ecomaratonul pare motivatia perfecta pentru a incepe antrenamentele din primavara timpurie si nu din vara cum am facut pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Sanziana!
    Surorile David au facut anuntul ecoMaratonului de ceva vreme pe forumul nostru (www.maraton.info.ro) si chiar ma gandeam sa particip si eu de 1 Mai. Zona este superba si astfel am ocazia de a face un bun antrenament pentru MPC.
    Va mai ramane de vazut daca voi alerga doar o bucla sau pe toate 3. In orice caz, va fi frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihnea, hai la toate 3 turele :) daca vrei sa te antrenezi pentru MPC.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineti geroase!
    Pentru unul bolnav de alergare nu conteaza de e ger ori te ia vantul pe sus in alergare.Doar ce am venit de pe tarmul marii si am alergat gandindu-ma la toti cei de departe care cu siguranata tanjesc dupa un pas pus pe val inghetat ori zapada scrasnind langa marea care geme.Alergi pana nu mai simti decat caldura zilele ce vor urma.Daruiesti cerul si marea secundei celor cu o clipa mai departe de tine!
    Cu gand de regasire,toate cele bune!
    Cata

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari Sinziana pentru EcoMarathon! In special pentru ultima bucla, unde se vede ca ai urmat sfatul alergatorului si ai alergat cu inima. Bafta multa si ne vedem la alte maratoane. Tu unde te antrenezi? Poate ne strangem mai multi alergatori si dam cateva trail runninguri pe munte:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Andreitzale,

    Felicitari tuturor participantilor. A fost un maraton pe cinste si abia astept sa vin aurmatorul.
    Sincer nu m-am antrenat cine stie ce in ultima vreme. Cate o alergare ocazionala in Herestrau, mai un mers la sala...cam atat...
    Daca e de alergat la munte de acum inainte, I'm in :) Competitia asta cred ca a fost un stimul foarte bun, care ma va pune pe treaba.
    Tu ce numar ai fost la maraton? Ne stim de pe acolo?

    RăspundețiȘtergere
  8. hei sinziana. scz ca raspund asa tarziu. Intr-adevar, a fost un maraton pe cinste. Pentru mine a venit si al doilea, intre timp - Hercules, pe Valea Cernei. Alergari prin oras, tot in Herastrau dau si eu. In ultima vreme am stat mai mult pe bicicleta. Dar de ce sa nu alerg maine pe munte? Imi programez sigur ceva weekendul acesta - se apropie Ciucas Trail Running si vreau sa ma antrenez mai tare. so?:)
    La EcoMarathon am fost nr 76, ne-am intalnit pe bucla 3 cand nu inteleg cum ai zburat pe ultima urcare. felicitari. Am ajuns cu 14min in urma ta. Da, ne stim de pe acolo.
    http://picasaweb.google.com/andreitzale

    RăspundețiȘtergere
  9. Bau. Te intereseaza M7500, tura lunga 90km? Eu am participat si anul trecut, dar fara succes. Anul acesta nu am coleg/a de drum si mi-ar placea sa particip din nou. are you in? mai multe detalii gasesti pe site. Astept raspuns la andreitzale[at]gmail.com. thx

    RăspundețiȘtergere
  10. sal! ce faci week end asta nu ai chef de o tura de recunoastere in ciucas

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.